Newsletter-ul "EMA\T Concept"(denumit în continuare SERVICIU sau NEWSLETTER) este un serviciu gratuit furnizat de către SC TEMAVAN CONCEPT SRL SRL (denumit în continuare SOCIETATE) clienților și vizitatorilor site-ului (denumiți în continuare UTILIZATOR sau ABONAT) www.ematconcept.ro (denumit în continuare SITE), căruia i se aplică următorii termeni și condiții.

Cât de des trimitem Newsletter?

Trimitem Newsletter aproximativ o dată pe săptămână. Dacă nu mai doriți să primiți emailuri de la noi, vă puteți dezabona cu ușurință de la Newsletter-ul nostru.
Pentru că nu ne dorim să vă umplem Inboxul cu e-mailuri care nu sunt din aria dumneavoastră de interes, în partea de jos a fiecărui email pe care îl veți primi de la noi veți găsi un link prin care vă puteți dezabona de la Newsletterul EMA\T Concept.

 

Ce conține newsletterul?

Newsletter-ul EMA\T Concept poate conține:

  • Articole educative și informative – articole educative, sfaturi utile, recomandări și recenzii, informații despre evenimente, concursuri și/sau campanii pe care le organizăm individual sau împreună cu partenerii noștri;
  • Informații despre produse, servicii și evenimente;
  • Informații despre ofertele de marketing si publicitate: promoții, reduceri, coduri de reducere sau oferte speciale.

 

Termeni generali


Newsletter-ul reprezintă un mesaj electronic (email) livrat regulat de către Societate, utilizatorilor abonați, care își dau acordul în mod expres și neechivoc, cu privire la termenii și condițiile expuse în prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit.


Abonarea la newsletter se face:

- fie electronic, prin completarea formularului de abonare la newsletter existent pe site,

- fie olograf, cu ocazia vizitei dvs. la evenimentele fizice la care participăm și prin completarea formularului aferent de participare la campaniile desfășurate în cadrul evenimentelor respective.

Odată abonat, utilizatorul își dă acordul, în mod expres și neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni și condiții.

Termenul "utilizator" este folosit pentru toate persoanele fizice și/sau juridice care se abonează la newsletter-ul EMA\T Concept, indiferent de motivul pentru care o fac.
Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni și condiții" sunt folosiți pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Acești Termeni și condiții sunt stocați de către SC TEMAVAN CONCEPT SRL și sunt accesibili pe Site. Termenii și condițiile acestui serviciu de newsletter pot fi schimbați în orice moment de către proprietar sau administrator, prin actualizarea lor pe site-ul www.ematconcept.ro.

Administratorul își rezervă dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă regulamentul de utilizare sau legislația în vigoare.

Înregistrare

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar să vă abonați la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie să furnizați datele personale cerute în formularul de abonare. Datele personale necesare sunt:

  • La abonarea online: adresa de email
  • La abonarea olografă: nume, prenume, adresa de email, număr de telefon (opțional)

Datele personale completate în formular vor fi folosite în conformitate cu politica de confidențialitate și nu vor fi făcute publice niciunei terțe părți fără acordul dumneavoastră.

Adițional pot fi cerute date suplimentare, cu condiția ca utilizatorul să-și dea acordul în mod expres și neechivoc. Este obligatoriu ca datele introduse în formular să fie reale. Nu este permisă introducerea datelor false, precum și introducerea de date care nu vă aparțin.

Societatea își rezervă dreptul de a refuza fără o notificare în prealabil abonarea la newsletter dacă se observă că datele introduse în formular nu sunt reale sau nu vă aparțin.
   

Condiții de utilizare

Utilizatorul trebuie să se asigure ca newsletter-ele trimise de către Societate ajung la destinație (sunt livrate în Inbox).

În cazul în care emailurile trimise de catre Societate ajung în folder-ul Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de către softul folosit (clientul de email), utilizatorul trebuie să apese pe Not Spam / Not Junk.
După abonare nu este permisă raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de Societate.

Societatea respectă dreptul la intimitate al utilizatorului, iar în cazul în care utilizatorul nu dorește să mai primească newsletter-ele trimise de Societate, este suficient să se dezaboneze. Dezabonarea este instantă, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decât dacă se reabonează.

Responsabilitate

Societatea nu oferă nicio garanție că serviciul va funcționa fără întreruperi sau fără erori, sau că defecțiunile vor fi remediate. Totodată, Societatea nu garantează că problemele de securitate sau erorile umane și/sau ale softului pot fi preîntâmpinate în totalitate.

Societatea nu poate fi facută responsabilă pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplăceri cauzate de folosirea serviciului. Răspunderea folosirii serviciului revine în totalitate utilizatorului.
Fiecare newsletter trimis de către Societate va conține instrucțiuni clare de dezabonare instant (one click).

Încetarea furnizării serviciului

Oricare dintre părți are dreptul de a înceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricând, fără invocarea vreunui motiv și fără notificare prealabilă.

SC TEMAVAN CONCEPT SRL își rezervă dreptul de a înceta imediat furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat condițiile menționate mai sus.

Legea aplicabilă. Rezolvarea litigiilor

Acești Termeni și conditii sunt guvernați de legea română. Orice neînțelegere în legătură cu executarea acestor Termeni și condiții va fi rezolvată pe cale amiabilă. Dacă o astfel de rezolvare nu este posibilă, litigiul va fi înaintat spre soluționare instanțelor judecătorești competente din localitatea în care SC TEMAVAN CONCEPT SRL este înregistrată.

Date de contact

Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteți contacta pe adresa de email: contact@ematconcept.ro 

Clauze finale

Societatea poate colabora cu terți pentru a vă putea oferi în condiții optime serviciul gratuit.
Acești Termeni și condiții pot fi modificați ulterior, la orice dată de către SC TEMAVAN CONCEPT SRL, fără a fi necesară o notificare prealabilă. Atunci când se operează aceste modificari, SC TEMAVAN CONCEPT SRL va pune la dispoziție o nouă versiune a acestor Termeni și condițiir pe Site. Utilizatorul este obligat să verifice periodic acești Termeni și condiții, iar în cazul în care nu mai este de acord, trebuie să nu mai folosească serviciul de Newsletter.


Fii la curent cu ofertele și evenimentele noastre! Abonează-te la newsletter!