0
  • No products in the cart.

  • PRIVACY AND COOKIE POLICY

     

    The present Privacy and Cookie Policy are an integral part of the Terms and Conditions applicable to the website “www.ematconcept.ro” as published on the said website and updated from time to time. All terms defined in the T&C shall have the same meaning in this Privacy and Cookie Policy.

    PRIVACY POLICY

    1. It is very important to the Company to ensure protection of Client privacy while using the Website. For such purpose the Company set out the present Privacy Policy as part of the Company T&C applicable on the Website. The Company is responsible for the data protection on the Website.
    2. When using and processing personal data of its Clients, the Company fully complies with the applicable Data Protection Regulations. The Company has the right to use Client personal and anonymized data within the limits specified by the applicable Data Protection legislation, in compliance with the rights of individuals as described below.
    3. The current Privacy Policy is applicable only for the Websitee. www.ematconcept.ro domain and all of the its subdomains.
    4. The Client hereby agrees that the Company will process its personal data including name, surname, address, corporate registration number, tax registration number, email address, sex, bank account number and telephone number, and hereby grants to the Company its express the consent to collect and process personal data.
    5. Personal data processing is mainly regulated by Regulation (EU) No. 2016/679 of the European Parliament and of the Council on the protection of natural persons with regard to the processing of personal data and on the free movement of such data, as applicable in Romania based on Law 190/2018 dated July 18th, 2018.
    6. The Client agrees to the Company processing their personal data in order to exercise rights and fulfil obligations arising out of the Contract and the applicable T&C and in order to manage the Client’s membership program and customer account on the Website.
    7. Unless the Client chooses a different option, the Client hereby also agrees to the Company processing its personal data in order to send information and commercial communication to the Client. The Client grants this consent voluntarily and may recall it at any time free of charge via the link provided at the end of every commercial communication. The consent to personal data processing in the extent provided for by this document is not a prerequisite for entering into the Contract.
    8. The Client acknowledges and undertakes its obligation to provide true and accurate personal data (at registration in the Website customer account or when placing an Order) and its obligation to inform the Company immediately of any changes in the personal data provided.
    9. The Company may entrust third parties with processing the Client personal data, who will thereby become processors of personal data. Information on processors of personal data are to be found on the Website and can be sent to the Client directly, via e-mail, upon Client request.
    10. Personal data processing shall continue for as long as necessary in order to satisfy the purposes of the Contract, the Client membership program and customer account on the Website, either electronically by a fully automated process or in hard copies, or by a non-automated process.
    11. The Client declares that the personal data provided are accurate and that the Client has been instructed that provision of personal data is voluntary.
    12. Should the Client find that the Company or other data operator processes its personal data in violation of the Client private and personal life and in violation of the applicable data protection legislation, e. in particular if the personal data are inaccurate with regard to the purpose of their processing, the Client is entitled to:
    13. Request explanation from the Company or the relevant data operator;
    14. Request that the Company or the relevant data operator remedy the situation.
    15. The Company is obliged, at the Client’s request, to provide the Client with information regarding the processing of its personal data.
    16. The Client agrees to receive information concerning the Goods, services and business of the Company and commercial communication of the Company to the Client’s email address.

    COOKIE POLICY

    1. The Client agrees to save cookies on its computer. No cookie used on the Website collects or contains the Client’s personal data and therefore does not identify any individual person. The Client may delete or disable individual cookies manually via personal settings of its computer. Individual cookies may also be disabled or allowed only for certain websites.
    2. The Company has the right to use Client personal and anonymized data within the limits specified by the applicable Data Protection legislation, in compliance with the rights of individuals as described below.
    3. The Website uses software to collect information about user’s behaviour. Analysing this information gives us a significant insight about Client needs. They help us improve user experience on our Website.
    4. A Cookie is a small text file that saves Client internet settings. Almost every webpage uses this technology. The Cookie is downloaded by your browser when you first access a website. The next time when you access the same website, the Cookies and the saved information are sent back to the website that first created them (First Party Cookie) or to another website (Third Party Cookie). This way the Website knows that you have already accessed it in the past and in certain situations can change its displayed content.
    5. Some Cookies are very useful for improving user experience. For example, and only if you use the same computer and browser as before, Cookies can save information about your preferences, about the way you interact with the Website that help us adapt the listed offers according to your personal needs and interests. Most Cookies we use are deleted automatically from your hard drive when the browser session is over (“Session Cookies”). The Cookies that won’t be deleted from your hard drive when the browser session is over are the ones that help us improve the user experience in the event that you revisit our Website, adapting it to your personal needs, optimizing the loading time.
    6. The Client can change its browser settings in order to ensure that cookies are used only with its consent or to block them altogether. Please remember that without the use of Cookies, you might encounter problems with the functionality of certain areas of the Website.

     

    POLITICA PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA ȘI COOKIE-URILE

    Prezenta Politică privind Confidențialitatea și Cookie-urile este parte integrantă a Termenilor și Condițiilor aplicabile website-ului „www.ematconcept.ro”, așa cum au fost publicate pe respectivul Website și actualizate periodic. Toți termenii definiți în T&C vor avea același sens în prezenta Politică privind Confidențialitatea și Cookie-urile.

    POLITICA PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA

    1. Societatea acordă o importanță specială asigurării confidențialității Clienților în momentul utilizării Website-ului. În acest scop, Societatea a elaborat prezenta Politica privind confidențialitatea ca parte a T&C ai Societății aplicabili pe Website. Societatea este responsabilă cu protejarea datelor pe Website-ul său.
    2. În momentul utilizării și prelucrării datelor cu caracter personal ale Clienților săi, Societatea respectă în mod expres Regulamentele aplicabile privind Protecția Datelor. Societatea are dreptul de a utiliza datele cu caracter personal și anonimizate ale Clienților în limitele specificate de legislația aplicabilă privind Protecția Datelor, în conformitate cu drepturile persoanelor fizice, așa cum sunt descrise mai jos.
    3. Prezenta Politică privind confidențialitatea este aplicabilă doar domeniului și tuturor sub-domeniilor aferente Website-ului www.ematconcept.ro.
    4. Prin prezenta Clientul convine ca Societatea să-i prelucreze datele cu caracter personal inclusiv numele, numele de familie, adresa, numărul de înregistrare al societății, numărul de înregistrare fiscală, adresa e-mail, sexul, contul bancar și numărul de telefon, și își exprimă acordul expres cu privire la colectarea și prelucrarea datelor sale cu caracter personal de către Societate.
    5. Prelucrarea datelor cu caracter personal este, în principal, reglementată de Regulamentul (UE) Nr. 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, așa cum este pus în aplicare în România în baza Legii 190/2018 din 18.07.2018.
    6. Clientul este de acord ca Societatea să-i prelucreze datele cu caracter personal în vederea exercitării drepturilor și obligațiilor acesteia în baza Contractului și în baza T&C și în vederea gestionării programului de abonare al Clientului și contului acestuia de client de pe Website.
    7. Cu excepția situațiilor în care Clientul alege o opțiune diferită, prin prezenta Clientul convine, de asemenea, ca Societatea să-i prelucreze datele cu caracter personal în vederea transmiterii de informații și comunicări comerciale către Client. Clientul acordă acest consimțimânt în mod voluntar și îl poate retrage în mod gratuit, în orice moment, prin intermediul link-ului oferit la finalul fiecărei comunicări comerciale. Consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în limitele prevăzute de prezentul document nu reprezintă o condiție obligatorie pentru încheierea Contractului.
    8. Clientul recunoaște și își asumă obligația de a furniza date cu caracter personal corecte și adevărate (în momentul înregistrării în contul de client de pe Website sau în momentul plasării unei Comenzi) și are obligația de a informa imediat Societatea cu privire la orice modificare a datelor cu caracter personal puse la dispoziție.
    9. Societatea poate încredința prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientului unor terți, care vor deveni, astfel, persoane împuternicite de operator în prelucrarea datelor cu caracter personal. Informații privind persoanele împuternicite de operator în vederea prelucrării datelor cu caracter personal se regăsesc pe Website și pot fi transmise Clientului direct, prin e-mail, la solicitarea Clientului.
    10. Prelucrarea datelor cu caracter personal va continua atât timp cât va fi necesar pentru asigurarea scopului Contractului, a programului de abonare a Clientului și a gestionării contului acestuia pe Website, fie prin mijloace electronice, printr-un proces complet automatizat, fie în format fizic, fie printr-un proces non-automatizat.
    11. Clientul declară că datele cu caracter personal puse la dispoziție sunt corecte și că a fost informat cu privire la faptul că furnizarea de date cu caracter personal este un proces voluntar.
    12. În cazul în care Clientul constată că Societatea sau alt operator de date îi prelucrează datele personale cu încălcarea vieții sale private și personale și cu încălcarea legislației privind Protecția Datelor, și anume, în special, dacă datele cu caracter personal nu corespund scopului prelucrării lor, Clientul are dreptul de a:
      1. Solicita explicații din partea Societății sau din partea operatorului de date respectiv;
      2. Solicita ca Societatea sau respectivul operator de date să remedieze situața.
    13. Societatea are obligația ca, la solicitarea Clientului, să-i pună acestuia la dispoziție informații cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.
    14. Clientul convine să primească informații cu privire la Bunurile, serviciile și activitățile Societății și comunicări comerciale din partea Societății către adresa e-mail a Clientului.

    POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE

    1. Clientul convine să salveze Cookies pe computerul personal. Niciunul dintre Cookie-urile utilizate de Website nu colectează și nu conține date cu caracter personal ale Clientului și, așadar, nu identifică nicio persoană fizică. Clientul poate șterge sau dezactiva manual Cookie-uri individuale, cu ajutorul setărilor personale din computerul propriu. Cookie-urile individuale pot fi, de asemenea, dezactivate sau menținute active doar pentru anumite website-uri.
    2. Societatea are dreptul  de utiliza datele cu caracter personal și anonimizate ale Clientului în limitele specificate de legislația aplicabilă privind Protecția Datelor, în conformitate cu drepturile persoanelor fizice, descrise mai jos.
    3. Website-ul utilizează un software pentru a colecta informațiile referitoare la comportamentul utilizatorului. Analiza acestor informații ne oferă date importante privind nevoile Clientului. Acestea ne ajută să îmbunătățim experiența utilizatorului pe Website-ul nostru.
    4. Cookie este un mic fișier text care salvează setările de Internet ale Clientului. Aproape toate paginile web utilizează această tehnologie. Cookie-urile sunt descărcate de motorul dumneavoastră de căutare la prima dumneavoastră accesare a Website-ului. La următoarea accesare a aceluiași Website, Cookie-urile și informația salvată sunt returnate website-ului care le-a creat inițial (Cookie-urile Părții Principale) sau transmise către un alt website (Cookie-urile Terților). Astfel, Website-ul știe că l-ați mai accesat deja și, în anumite situații, poate modifica conținutul afișat.
    5. Anumite Cookie-uri sunt foarte utile în îmbunătățirea experienței utilizatorului. De exemplu, și doar în condițiile în care utilizați același computer și același motor de căutare ca și prima dată, Cookie-urile pot salva informații cu privire la preferințele dumneavoastră, la modul în care interacționați cu Website-ul, ceea ce ne ajută să adaptăm ofertele prezentate în funcție de nevoile și interesele dumneavoastră. Majoritatea Cookie-urilor pe care le utilizăm sunt șterse automat din hard drive atunci când sesiunea de utilizare a motorului de căutare este întreruptă („Cookie-uri specifice unei sesiuni online”). Cookie-urile care nu vor fi șterse din hard drive-ul dumneavoastră în momentul finalizării sesiunii  motorului de căutare sunt cele care ne ajută să îmbunătățim experiența utilizatorului în cazul în care accesați din nou Website-ul nostru, prin adaptarea acestuia la nevoile dumneavoastră personale, și prin optimizarea duratei de încărcare.
    6. Clientul poate modifica setările motorului său de căutare pentru a se asigura că Cookie-urile sunt utilizate doar în baza acordului său, sau pentru a le bloca cu totul. Vă rugăm să vă amintiți că fără utilizarea de Cookie-uri, puteți întâmpina probleme în accesarea anumitor funcționalități ale Website-ului.