0
 • NICIUN PRODUS IN COS.

 • POVESTEA noastra

  Am gasit echilibrul dintre moda si atitudine.
  Am luat experienta de 20 de ani in industria textila, am desfasurat-o si am taiat-o intr-un nou tipar de afacere. Am cusut idei si concepte pana am reusit sa aranjam pe umerase mai mult decat haine, am reusit sa dam forma atitudinii ce te caracterizeaza. Cu alte cuvinte am transformat fabrica intr-una de stil.
  Nu iti oferim doar tinute, ci si oportunitati sa te exprimi asa cum simti, motive sa te descoperi si sa fii descoperita la fiecare pas. EMA\T Concept este pentru tine.
  Materiale de calitate, modele fara termen de valabilitate si un magazin pop-up pe care il aducem acolo unde ai nevoie - aceasta este promisiunea noastra catre tine. Noi iti oferim mai mult decat haine, noi iti oferim timp.

  Cunoaste ECHIPA

  Acest proiect a devenit realitate datorita acestora doi, asa ca ii lasam pe ei sa iti spuna mai multe despre ei:

  Anca

  Cand eram mica, activitatile mele preferate erau sa fac puzzle-uri si sa creez haine din orice puteam gasi. Cu timpul, am inceput sa petrec mai mult timp pentru cea din urma pasiune a mea, dar eram in tanara si am pus-o undeva pe un raft spre pastrare.
  Am crescut de la studentul etuziast - nici macar pe aproape de industria modei - la pionierul din corporatii, cu oportunitati de dezvoltare. A fost o experienta minunata, am invatat enorm si am intalnit o multime de oameni valorosi.
  Nu cu mult timp in urma a trebuit sa renunt la jobul de birou si la echipa pe care o coordonam, pentru a face alta shimbare: am lasat domeniul financiar pentru maternitate.
  Aceasta sunt eu, rezultatul tuturor celor de mai sus. La fel de pozitiva si energica, dar in fata unui nou inceput: EMA\T Concept.

  Vlad

  Buletinul meu nu mai scrie 20, dar ma simt tanar mereu. Poate ca acesta este chiar motivul pentru care am decis sa incep un nou capitol in viata mea. Mi-am schimbat cariera din finantist in antreprenor.
  Prietenii si familia m-ar descrie ca fiind un explorator, caruia ii place sa descopere lucruri noi, dar cu prudenta. Un alt lucru despre mine, sunt calm si mereu in miscare, dar cumva reusesc sa imi gasesc timp pentru a-l petrece cu cei dragi mie.
  Sunt bucuros pentru ca EMA\T Concept este o oportunitate de a-mi descoperi talentul artistic, deoarece mereu l-am neglijat.

  Acest website intentioneaza sa utilizeze cookie-uri pentru a imbunatati experienta utilizatorului.

  ro_RO
  en_GB ro_RO

  PRIMESTE 5% DISCOUNT
  Hai sa ne imprietenim! Astfel te tinem informata despre oferte exclusive, colectii noi si acces prioritar la oferte

  *nu se aplica promotiilor curente

  Loading

  Am citit si sunt de acord cu POLITICA DE CONFIDENTIALITATE